Camro.se – Gianni Ferrari

Att klippa gräset ska vara både roligt och enkelt. Många gånger är den kombinationen svår att uppnå. Numera finns det dock ett mycket bra val för att uppnå den perfekta kombinationen. Det gör alla genom att välja grönytemaskiner från Gianni Ferrari.

Här handlar det om professionella maskiner för yrkesbruk. Gianni Ferrari gräsklippare är av högsta kvalitet och riktar sig till allt från kommunala organisationer, sportklubbar, kyrkogårdar, golfklubbar samt entreprenörer. Vad är det då som gör valet av Gianni Ferrari grönytemaskiner så mycket bättre än andra? Häng med, så berättar vi allt du behöver veta.

Ett stort utbud av grönytemaskiner

Till att börja med handlar det om ett stort utbud av olika modeller. Något som gör att alla kan hitta ett passande redskap av stora mått för det arbete som ska utföras. Här finns allt från elektriska gräsklippare till dieseldrivna hjullastare.

Efter det finns också gräsklippare med hytt för högsta komfort, vilket tillåter klippning av gräs även under dåligt väder.

Gianni Ferrari – Miljövänligt val

Vidare, gör du alltid ett miljövänligt val när du väljer grönytemaskiner från Gianni Ferrari. Här kan du hitta eldrivna modeller med hög kapacitet när andra fabrikat använder diesel. Efter det finner du dieseldrivna när andra använder bensin.

Det gör att valet av Gianni Ferrari blir lite bättre, samtidigt som du också får mycket hög kvalitet.

Andra produkter hos Camro.se

Utöver grönytemaskiner och Gianni Ferrari finns det mycket mer hos Camro.se. Här hittar du en komplett leverantör av allt för miljövänligt arbete med fordon.

  • Goupil: Elektriska och miljöklassade fordon för allt från parkarbeten, skötsel av golfbanor samt lokala transportlösningar. Vid valet av Goupil i organisationen får du också ett miljöbidrag.
  • Melex: Här gäller det också elektriska arbetsfordon som håller miljövänlig klass. Tillverkas i sydöstra Polen och har ett erkänt gott rykte.
  • Shibaura: Allt från gräsklippare till traktorer av högsta kvalitet.