Vilken är din nästa favoritsmak på snus?

Tobaksfritt snus har gett smakmöjligheterna oanade möjligheter att utvecklas eftersom man slipper den specifikt tunga smaken av tobak. Man slipper missfärgning av tänder och nikotinpåsar rinner mycket mindre än vanlig konventionell snus. Att det finns läckra smaker av tobaksfri snus och att det hela tiden kommer ut nya smaker gör att man har möjligheten att variera sig som snusare.

Blow Icy Green är en spännande smak som är frisk och lite barrig tillsammans med den kylande smaken av mint. En perfekt snus att ta in framför en varm brasa en kall vinterkväll.
Gillar man smaken av kaffe så måste Pose Coffee prövas. Pose är ett speciellt märke som skapat tuggummibaserade prillor som ska tuggas på för att aktivera smaken för att sedan parkera den där man föredrar att bära sin snus under läppen.

Vill man gå ifrån dom plastdosorna som blivit standard för all sorts snus så finns det tillverkare som tänker på naturen och levererar sina prillor i pappersförpackningar som är återvinningsbara. Snö undviker plast och har väldigt spännande smaker i sitt sortiment som chili och kanel. Så vilken är din nästa favoritsmak på snus och är det någon av dessa ovan nämnda? Tänk på att kontrollera nikotinstyrkan innan du prövar nya smaker.