Andlighet – spådom online

Att människan har varit intresserad av andlighet sen länge är inte konstigt. Andlighet är ett koncept som utgår från att människan har en inneboende ande. Andlighet bland människor har funnits i århundraden. Det har alltid varit spännande att försöka kontakta den andra sidan och fascinationen att utveckla sig själv som människa finns i människans nyfikenhet. Genom till exempel meditation, inre resor och healing lär sig människan att växa. Inom området andlighet finns en rad olika områden att gräva sig djupare i. En av det områden som praktiseras är tarottolkning.

Tarottolkning

När du gör en tarottolkning använder du en tarotkort. En tarotkortlek innehåller 78 kort och är fördelande i två grupper. Det två grupperna hete stora Arkanan och lilla Arkanan. Det är vanligt att bara använda stora Arkanan i sin tolkning. Denna grupp symboliserar nämligen vår egna andliga och personliga utveckling. Den visar också de större händelserna i vårt liv. Varje kort i gruppen har ett eget namn. Lilla Arkanan påminner om vanliga spelkort där det finns fyra sviter. Stavar, Bägare, Mynt och svärd. Denna grupp symboliserar olika områden i vardagslivet och människor i vår omgivning.

När du ska lägga tarotkort måste du först välja vilken variant du ska lägga. Att göra en tarottolkning beror på vilken fråga du ställer. Ett alternativ är att dra ett tarot kort för en kort fråga eller lägg ut en hel stjärna för en längre fråga. En populär variant är att dra tre kort för dåtid, nutid och framtid. Några exempel på kort är Kejsaren, De älskande, Vagnen, Lyckans hjul och Döden. Kejsaren betyder tro på sin egen kapacitet och de älskande betyder kärlek eller tillit. Vagnen är lite mer utvecklad då den säger att ta kontroll över inriktningen i ditt liv. Lyckas hjul är ett vanligt kort att få och den säger att oförutsedda händelser inträffar när du minst anar det. Det är många som blir rädda när de får kortet döden. Döden behöver inte vara ett negativt kort utan kan betyda att stora förändringar kommer att hända.

Medium – Andlig vägledare

Det är många som väljer ett medium när de vill ha andlig vägledning genom exempelvis astrologi. Detta kan du göra via olika tarotlinjer. Ett medium är någon som skapar en kanal mellan dig och andevärlden. För att skapa en kanal mellan dig och andevärlden använder sig medium av tarottolkning. Mediumet läser av de spådomar som dyker upp i korten. När ett medium gör en tolkning av kortet läser de inte av vad kortet betyder i exakthet utan gör en “tolkning”. Det betyder att mediumet arbetar rent intuitivt med vad han/hon ser, känner och upplever när korten är lagda. En andlig vägledare kan ha koppling mellan det jordiska och det himmelska. När andarna visar sig kan vissa energier och kyla eller värme framträda. Dessa energier går att hantera via kristaller. Förutom att boka fysiska möten med ett medium går det också att få sin spådom online.

Kristaller

Om du är intresserad av andlighet och spådomar är kristaller något att inskaffa. Kristaller kommer i alla möjliga former och färger och representerar olika saker. Det olika kristallerna har alla olika egenskaper så det är smart att först utgå från vad du kanske behöver i ditt liv just nu. Till exempel är Akvamarin en kristall som får känslor som tillit, harmoni, sympati, mod och vänskap att uppstå. En annan populär sten att köpa är bärnstenen. Bärnsten absorberar negativa vibrationer och helar din kropp. Eftersom helande stenar är väldigt populärt förekommer det många av dom. Granat är till exempel en av det vanligaste stenarna som helar. När du ska köpa din kristall är det viktigt att gå på känsla. Vad lockar dig i stunden behöver du mer trygghet i vardagen eller kanske mer mod. Vad det än här finns det en kristall för varje tillfälle.