Fotografering för företaget

Proffsiga bilder ger ett seriöst första intryck av ditt företag. Oavsett om det är porträttbilder, gravidfotografering, gruppbilder, produktbilder, marknadsföring, barnfotografering, mingelbilder från event eller bilder på själva arbetsplatsen är det viktigt att de är av bra kvalitet.

Bilder är en viktig del

Valet av bilder säger mycket, det ger en känsla som speglar företaget och det är viktigt att den blir rätt. En hemsida med snygga bilder i bra kvalitet och som håller samma stil är även bra marknadsföring, vilket gör det än viktigare. Det förstärker varumärket och det budskap ni vill förmedla. Vilka bilder som väljs till hemsidan är med fördel inte samma som ni väljer till exempelvis sociala medier. Fundera vad ni vill nå ut med på respektive plats och i vilket sammanhang bilderna ska vara. Hemsidan kanske har en viss typ av information medan sociala medier, tidningar eller andra plattformar har en annan inriktning.

Produktbilder säljer

Säljer ni produkter kan det vara bra att veta vilken plattform ni vill fokusera på när det kommer till att visa upp bilder på er produkt. Bra produktbilder säljer vilket gör att de behöver sticka ut från mängden. En bild kan säga så otroligt mycket, men det är svårare än man tror att få till det där lilla extra som gör att en bild förmedlar den där känslan du är ute efter.

Våga tänka utanför boxen

Fotograf Stockholm erbjuder bland annat företagsfotografering. Ni väljer själva vilken typ av fotografering ni vill ha. Tillsammans med fotografen kan ni diskutera fram hur bilderna ska se ut för bästa möjliga resultat. Vill ni ha seriösa, avslappnade eller roliga bilder? Fotograf Stockholm gillar utmaningar – ingen idé är för annorlunda eller utstickande.

Ta chansen att uppdatera profilbilderna på dina anställda eller föreviga tillställningen med hjälp av proffsfotografer. Fotograf Täby hjälper er att uppdatera bilderna efter era önskemål.