Skönhetsbehandlingar som fungerar

Idag finns det ett brett utbud av olika skönhetsbehandlingar som kan utföras för olika ändamål. Vilket resultat du än är ute efter finns det förmodligen en välkänd behandling som kan lösa det. Även om många behandlingar går att utföra till vissa del hemma med hjälp av ny teknik eller avancerad hudvård gäller det att du har koll på vad du jobbar med. Starka syror kan t.ex. vara svårare att använda på en hud som inte är van med det, speciellt om du inte har känt in din hudtyp innan.

Nedan följer några populära behandlingar som går att utföras på klinik. Kanske hittar du ett alternativ som passar dig och det du vill uppnå.

  1. Laser hårborttagning med diod-laser är en av de senaste metoderna inom just hårborttagning. Det är en teknik som har fler fördelar än tidigare behandlingar med laser. Däribland att den här metoden går snabbare, är säkrare och mer precis än tidigare. Med diod-laser kan energimängden optimeras vilket är ett effektivt sätt att uppnå ett långvarigt resultat.
  2. Läppförstoring med fillers är en av de allra vanligaste injektionsbehandlingarna idag. Det är en relativt enkelt behandling som ändå ger ett väldigt snyggt och naturligt resultat. Fördelen är även att läpparnas form enkelt kan justeras. Det är vanligt att många med åldern upplever att läpparna blir tunnare och smalare och då kan fillers vara ett alternativ till att återfå mer volym igen.
  3. PRP behandling är en förkortning av Platelet Rich Plasma, dvs blodplättrik plasma. Denna metod brukar även kunna kallas för vampyrmetoden. Det är för att plasma utvinns och injiceras i ansiktet eller på huvudet. Metoden används för att naturligt förbättra struktur och framtoning, tack vare blodets läkande och tillväxtrika egenskaper. PRP används för att stimulera kollagenproduktionen och öka blodtillförseln till det valda området. Det gör att huden får ett mer ungdomligt utseende med mer spänst och lyster. Det kan även hjälpa till att jämna ut rynkor och akneärr.