Tips på skönhet du ska shoppa online

När du shoppar skönhet online är det alltid bra att se till att du handlar från en auktoriserad shop och välj gärna något inom EU. Då slipper du dels att få oäkta produkter, men också importavgifter som kan göra din shoppingupplevelse lite tråkigare. Vad som också kan vara bra att känna till är att du helst ska se till att shoppa från svenska shoppar. Detta eftersom det är viktigt att stödja svenska företag och inte stoppa dina pengar i utlandet. Så när du letar efter din favoritprodukt i en webbshop, kolla gärna så du valt en svensk sådan. Det kommer gynna vår svenska marknad och även dig på lång sikt.

Shoppa Exuviance
Exuviance är ett av världens mest populära hudvårdsmärken, vilket är lätt att förstå. Dels erbjuder de aktiv hudvård med resultatinriktade produktformuleringar, men de har också förhållandevis låga kostnader. Detta gör dem mer tillgängliga än de mer lyxiga och dyra skönhestmärkena som finns på marknaden. Vi har massor av favoriter hos Exuviance, men den produkt som vi kommit överens om är den absolut bäst, det är Exuviance Skinrise Morning Glow! Vi tycker det eftersom den passar alla hudtyper, exfolierar och fungerar anti-age, vad finns det att inte gilla?

Prova produkter med retinol!
För dig som är skönhetsintresserad är det ett måste att ta hand om huden på bästa möjliga sätt. Du vet säkert att retinol och solskydd är de två produkterna som hjälper din hud absolut mest. Gärna ska du använda retinol på natten och solskydd, religiöst, på dagtid, återapplicera ofta! Om du vill testa en retinolprodukt som är en av marknadens mest populära så är Verso Super Eye Serum ett fantastiskt val! Det är ett lätt ögonserum som motverkar ålderstecken och linjer. Verso har även fler populära retinolprodukter!

Så med detta sagt hoppas vi att du fårr lite tips på hur du ska tänka, men också vilka produkter som bara måste testas. Vi hörs i ett inlägg igen i en nära framtid! 😀